Facebookpagina en Facebookgroep

Social Share

Het genootschap op facebook met fanpage en virtuele albergue
 

Op de hoogte blijven van de activiteiten en het laatste nieuws van het genootschap? Ervaringen en tips over de camino uitwisselen met andere pelgrims? Dat kan nu ook via facebook.  Sinds kort staat het Genootschap op facebook met een verenigingspagina onder de naam ‘Nederlands Genootschap van Sint Jacob’, en daarnaast is er een facebookgroep ‘Camino de Santiago – NGSJ’.


Facebookpagina Nederlands Genootschap van Sint Jacob

Op de verenigingspagina Nederlands Genootschap van Sint Jacob vind je activiteiten en nieuwtjes van het genootschap.
Klik hier op  Nederlands Genootschap van Sint Jacob (non profit-organisatie) , klik op ‘vind ik leuk’ en je wordt op de hoogte gehouden als er iets nieuws op de pagina wordt vermeld.


Facebookgroep Camino de Santiago – NGSJ

De facebookgroep is bedoeld om ervaringen en tips uit te wisselen. In deze ‘virtuele albergue’ kun je vragen stellen over de routes naar Santiago, je uitrusting of je voorbereiding, vertellen over wat je meemaakte op je camino, bijzondere foto’s laten zien, andere pelgrims tippen over wat ze absoluut niet mogen missen, boeken en films aanraden, kortom alles wat maar met de camino te maken heeft. We noemen het onze virtuele albergue, omdat we hopen dat het – net als de herberg in Roncesvalles en de huiskamer in Santiago – een plek wordt waar ervaren en onervaren pelgrims elkaar ontmoeten, met elkaar in gesprek raken en van elkaar kunnen leren.

Klik hier op Camino de Santiago – NGSJ, en klik aan dat je lid wilt worden.
Een van de moderatoren zal je dan toevoegen. Het is een besloten groep, omdat dat de mogelijkheid geeft om je ervaringen alleen met andere leden van de groep te delen.