Nieuwe Pelgrimeren

Social Share

Werkgroep Het nieuwe pelgrimeren

 
Zowel de facebookpagina als de facebookgroep, zie hieronder, zijn initiatieven van de werkgroep ‘Het nieuwe pelgrimeren’. Doel is om in te haken op recente ontwikkelingen in het pelgrimeren naar Santiago.
Naast de facebookactiviteiten houdt de groep zich bezig met hedendaagse ontwikkelingen die de camino beïnvloeden, zoals nieuwe technologieën.
We organiseren onder andere workshops over het gebruik van de smartphone onderweg en ultralight backpacken.
 
 

Facebookpagina Nederlands Genootschap van Sint Jacob

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op de verenigingspagina Nederlands Genootschap van Sint Jacob vind je activiteiten en nieuwtjes van het genootschap. Klik hier op  Nederlands Genootschap van Sint Jacob, klik op ‘vind ik leuk’ en je wordt op de hoogte gehouden als er iets nieuws op de pagina wordt vermeld.

 

Facebookgroep Camino de Santiago – NGSJ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De facebookgroep is bedoeld om ervaringen en tips uit te wisselen. In deze ‘virtuele albergue’ kun je vragen stellen over de routes naar Santiago, je uitrusting of je voorbereiding, vertellen over wat je meemaakte op je camino, bijzondere foto’s laten zien, andere pelgrims tippen over wat ze absoluut niet mogen missen, boeken en films aanraden, kortom alles wat maar met de camino te maken heeft. We noemen het onze virtuele albergue, omdat we hopen dat het – net als de herberg in Roncesvalles en de huiskamer in Santiago – een plek wordt waar ervaren en onervaren pelgrims elkaar ontmoeten, met elkaar in gesprek raken en van elkaar kunnen leren. Klik hier op Camino de Santiago – NGSJ, en klik aan dat je lid wilt worden. Een van de moderatoren zal je dan toevoegen. Het is een besloten groep, omdat dat de mogelijkheid geeft om je ervaringen alleen met andere leden van de groep te delen.

 

 
 

Leden Werkgroep:
   Simone Aarendonk

   Ria Meinema
   Ton Janssen

  
 

Geïnteresseerd? Suggesties? Meedoen?

Heb je ideeën of interesse om deel te nemen aan de werkgroep, neem dan contact met ons op via dit contactformulier