gps welke?

Social Share

wij gaan voor het eerst buitenland en wel Santiago fietsen uit Nederland. Wie heeft er ervaring met Carmin of Mio en welke raad jij waarom aan.

wij hebben de 3 boekjes "langs oude wegen" gebruikt. daarnaast hadden we de beschikking over een garmin Oregon. Deze combinatie was perfect, routeboekje voor toeristische info en daarnaast de garmin voor de route om door steden en kort op elkaar volgende afbuigingen in steden en dorpen.

Bedankt voor de info.
Boekjes heb ik ook binnen. Nu nog kijken naar gps, maar wordt ook een combinatie.
Bedankt voor je reactie.
Groet Kees

Ik heb de route 2x gefietst. Uiteraard met de boekjes en ook de Garmin. Voordeel van Garmin t.o.v. Mio is dat Garmin alle benodigde kaarten kan laden met tracks. Het geheugen van Mio is beperkt, dus moet je onderweg kaarten downloaden. Tenzij Mio dit probleem kortgeleden heeft aangepast.
Hans

Ik fiets in juni heen en terug naar Lourdes en heb de volledige route heen en terug op mijn Mio staan daarvoor is ruimte genoeg heb wel de tracks zelf gemaakt en daarna op de Mio gezet ik heb een Mio 505 Hans

Neem natuurlijk ook de boekjes een en twee van Clement Sweerman mee volgens mijn bescheiden mening is het niet verstandig om alleen op je navigatie te vertrouwen maar misschien denken andere daar anders over. Hans

Allemaal bedankt voor de reacties.
Ik ben eruit.
De 3 boekjes van Clemens Sweerman en een Garmin Edge gaan mee. Dan moeten we er kunnen komen. :)