Camino 020 - Wandeling rond Amsterdam

Social Share

 

Camino 020 is een initiatief om op iedere derde zondag van de maand in of rond Amsterdam met andere camino-enthousiastelingen te kunnen wandelen. We wandelen elke derde zondag van de maand. Je hoeft je niet van te voren aan te melden en dus ook niet af te melden als je niet komt. Er is geen leiding aanwezig, en er wordt vooraf verder niets georganiseerd (dus geen horeca etc geregeld). Om mee te doen download en/of print je de gps-track (gpx of kmz/maps me) en/of de routebeschrijving en ben je op tijd (om 10.30 uur) bij het startpunt aanwezig. We lopen dan samen.

 

Trage Tochten rond Amsterdam

Trage Tochten zijn wandelingen door natuur, boerenland en stad. Met deze wandelroutes van 5 tot 22 km wandel je zoveel mogelijk over onverharde paden. Trage Tochten staan op Wandelzoekpagina. Iedere route is voorzien van routebeschrijving, topografische wandelkaart en GPS-track. In en rond Amsterdam zijn 7 Trage Tochten uitgezet. Het zijn rondwandelingen, start en eindpunt zijn hetzelfde.

 

20 juni 2021 – Amsterdam IJ: Nieuwendammerdijk, Zeeburg en Oostelijke Havens – 15 km De wandeling start om 10.30 bij Metrostation Noorderpark. Om mee te doen download en/of print je de gps-track (gpx of kmz/maps me) en/of de routebeschrijving en ben je om 10.30 uur bij het startpunt aanwezig.


 

 

Datum/tijd: 
zondag, 20 juni, 2021 - 10:30